Over ons

Nick Beernaert en Franky De Mangelaere, de oprichters van ‘A glass full of Crazyness!’ leerden elkaar kennen na Nick z’n passage in de allereerste editie in ‘de Voice van Vlaanderen’, ondertussen werken de 2 heren al een tijdje samen in diverse projecten waar ze samen, Franky als pianist en Nick als zanger, hun publiek weten te entertainen, beide heren vonden dat het tijd was om eens iets totaal anders te creëren.

Ze staken de koppen bij elkaar en begonnen wat te brainstormen; met de opgebouwde ervaring doorheen de jaren en ondertussen al in heel wat verschillende genres te hebben meegedraaid ontstonden de eerste ideetjes.

Wat begon met een leuk ideetje is ondertussen uitgegroeid tot een volledige setlist met verschillende songs en medleys. Zowel dance, pop, rock, … en ja ook het Nederlandstalige komt aan bod in de set.

De 5- koppige coverband ‘A glass full of Crazyness!’ streeft vooral naar muzikale topkwaliteit en de ultieme beleving voor iedere toeschouwer.

Ondertussen zijn de eerste arrangementen al uitgeschreven en vonden ze één voor één topmuzikanten die zich ook helemaal kunnen vinden in dit concept!

De ‘uniekste, gekste en meest onvoorspelbare’ cover/partyband uit Vlaanderen ‘A glass full of Crazyness’ bestaat uit leadzanger Nick Beernaert, pianist Franky De Mangelaere aangevuld met enkele topmuzikanten.

Momenteel is ‘A glass full of Crazyness!’ helemaal is helemaal klaar om op uw evenement te gaan knallen!